Konec školního roku je za dveřmi, ale my, žáci III. a IV. a V. oddělení, se v družince stále bavíme, tvoříme a soutěžíme.

Kromě vycházek a pobytu na školním hřišti jsme si v učebně postavili malý domeček (nebo spíše skrýš) z kartonových krabic a zbytků látek. Vybavili jsme si ho polštářky, kuchyňkou, telefonem… Někdy je v něm lékařská ordinace, jindy škola, obchod nebo kancelář… záleží na fantazii, kterou rozhodně nešetříme.

V květnu jsme také hodně tvořili. Vyrobili jsme včelí úl se včelkami, zvířátka z papíru, přívěšky na baťůžek, malovali jsme na kamínky akrylovými barvami, vyzdobili jsme třídu a na pár dní jsme učebnu proměnili v továrnu na roboty. K jejich výrobě jsme použili pěnové mycí houbičky, drátky, pohyblivé oči, skládaný papír a nakonec jsme si je pojmenovali!

Začátkem června proběhl ve III. oddělení „Turnaj v anglickém pexesu“, za který byli výherci odměněni diplomem a věcnou cenou. Na 1. místě se umístila Marie Hippíková, 2. místo obsadil Tomáš Wöhl a o 3.místo se podělili Nikol Káňová a David Čížek.

Během posledního měsíce školního roku jsme také připravovali program k setkání předškolních dětí v naší škole. Do přípravy se zapojily také žákyně ze 3. 4. a 5. třídy. Zhotovili jsme pamětní uvítací listy, papírové záložky, dárečky a nachystali společné aktivity, aby se předškolní děti mohly se školním prostředím a naší družinkou blíže seznámit.
Věříme, že se nastávajícím prvňáčkům připravené aktivity budou líbit a těšíme se na ně v příštím školním roce.

Všechny děti z družinky bychom chtěly za jejich práci a píli v tomto školním roce pochválit a popřát jim krásné prázdniny, hodně sluníčka a hezké zážitky.

Za III. IV. a V. oddělení Alice Litzková, Marcela Pečonková

Telefony

škola
jídelna
školní družina
mateřská škola
 - 
 - 
 - 
 - 
596 311 294
596 311 744
596 312 313
596 343 506

Kontakty – e-mail

ředitel školy: Michael Klos
zástupkyně ředitele: Andrea Carbolová
výchovná poradkyně: Mgr. Pavla Jáňová

ekonomka školy: Jolana Fójciková
sekretariát základní školy: Natalia Michalska
vedoucí jídelny ZŠ: Marcela Cycoňová
vedoucí učitelka MŠ: Jana Haroková
sekretariát mateřské školy: Olga Šimoňáková

Identifikátor datové schránky: tt5q6q7
----------------------------------------------------
Číslo účtu 1721594309/0800
---------------------------------------------------
Pověřenec pro ochranu osobních údajů
Mgr. Lenka Blanárová, LL.M. - 596 387 405
---------------------------------------------------
Informace o oznamování protiprávního jednání dle Směrnice Evropského parlamentu a Rady (EU) 2019/1937 ze dne 23. října 2019 o ochraně osob, které oznamují porušení práva Unie.
---------------------------------------------------

Přihlášení